top of page
abigail jane fotografie groningen

Over mij

 

Hallo, Ik ben Abigail-Jane ....een moeder en fotograaf gespecialiseerd in zwangerschap, newborn en kinderfotografie

 

Ik ben opgegroeid in London een schilderachtige stad die elke fotograaf zou inspireren, en het was in Londen, in 2005, toen ik mijn eerste digitale camera kocht en een eerste introductie kreeg in de kunst van de digitale fotografie.

 

Ik woon in Groningen met mijn zoon van 12 jaar en dochter van 6 jaar.

 

Na de geboorte van onze zoon realiseerde ik me dat foto's meer zijn dan alleen maar een stukje papier. Ze zijn een verbinding tussen ons verleden en een geschenk voor onze toekomst. Zij zijn de weergave van alles wat de geest vergeet en wat het hart altijd zal blijven herinneren.

 

In de jaren dat ik bezig ben met fotografie, heb ik geleerd om alle kleine dingen die deel uitmaken van de prachtige wereld waarin we leven te waarderen.

 

Door mijn lens leg ik bijzondere momenten vast, met echte emotie, en vertaal deze naar kunst. Ik ben dol op het echte leven te laten zien. Dit zijn de momenten die ons altijd bij zullen blijven.

 

Het beste van mijn beroep is dat ik kan samenwerken en onderdeel kan uitmaken van de pret. Kennismaken met mijn klanten, het vastleggen van echte interactie en hun verhaal te vertellen, is wat mij inspireert.

Elke shoot is uniek en een nieuwe kans voor mij om met anderen mijn passie voor moderne, candid-style fotografie te delen.

 

I love ... Warme chocolademelk op een koude dag, mijn familie, muziek (het inspireert me), reizen, polaroids, digitale en analoge fotografie, creatief bezig zijn, chatten, mensen, sport, een goed boek, zon, kerst en sneeuw!

bottom of page