top of page
Zwangerschap fotografie

Zwangerschapssessies zijn het mooist om te doen in de 32e-36e week, dit is de periode wanneer de buik het mooist uitkomst en nog net voordat het oncomfortabel begint te worden. 

€165, incl. BTW

1.5 uur fotografie

8 digital nabewerkt fotos

Op locatie of thuis studio

Newborn / baby fotografie

Pasgeborenensessies zijn het mooist om te doen in de eerste twee weken na de geboorte, wanneer ze nog de mooie opgekrulde houding hebben en erg slaperig zijn.

€175, incl BTW

1.5- 2 uur fotografie

10 digital fotos

Bij jouw thuis

*Zomer en Herfst Kids/ Peuters mini fotosessie*

Deze mini fotosessie vindt buiten plaats bij mooi weer in je eigen vertrouwde omgeving om spontane en leuke foto's van de kinderen te maken in een natuurlijke of eigen, speelse omgeving 

€135, incl. BTW

1 uur  fotografie

6 digital fotos 

bij mooi weer buiten, bij slecht weer binnen.

 

Volg mij fotograaf

€195, incl BTW

2 uur fotografie

12 digital fotos (nabewerkt)

Deze fotosessie neemt plaats in de openlucht of binnen. In een park, bos, op een boerderij, in de stad, in en winkel waar ik die spontane momenten vastleggen. De locatie’s zijn eindeloos; Ik heb eventueel een lijst met prachtige locaties in Groningen waar dit zou kunnen.

Als u een dagje uit gaat met de kinderen en u wilt dat Ik jullie voor twee uur volgen dan is dit een geweldig pakket voor u en voor de kinderen.

*Staan uw wensen niet bij bovenstaande pakketten genoemd en bent u op zoek naar een aangepast pakket, ook dan ben ik graag bereid om u van dienst te zijn. Neemt u dan contact op via info@abigailjane.nl

      

      

bottom of page